Ikke Ikke Bare Bare Egil Egil Band Band

Ikke Ikke Bare Bare Egil Egil Band Band

Ikke Bare Egil Band 30/8 på Hulen
Support: El Cuero
Konsertstart 22.30 + Ungdomskonsert kl 18.00

*Ikke Bare Egil Band:*

Det har gått hele 11 år siden debutalbumet "Absolutt Ikke Bare Egil Band" og endelig er andrealbumet med det klingende navnet "Sanger fra Bare Egil By" klart. Egil fleiper med alt og alle, inklusive seg selv, og smykker seg med tittelen "Verdens tregeste singer/songwriter"

Repertoaret hans består hovedsakelig av egenskrevne, småsurrealistiske og humoristiske sanger om essensielle temaer som sko, muslingers kjærlighetsliv, de fryktelige resultatene av fall ned trapper og uhellene som kan ramme en ved innkjøp av frukt.

Med seg på platen har *Egil* med seg backingbandet *"Ikke Bare Bare Egil Band Band"*, med medlemmer fra *El Cuero* som også er med *Egil* på scenen under konserten. Vi gleder oss til et etterlengtet gjensyn med *Egil*, og ser frem til det som kan bli et av høstens absolutte høydepunkt.


*El Cuero:*

Kristiansund/Oslobandet El Cuero kommer med et rykende ferskt debutalbum i bakhånd idet de gjester Bergen som oppvarming for Ikke Bare Egil Band. 13. august slapp de albumet som fikk de mest gretne anmeldere til å ta på seg spanderbuksene når terningen skulle trilles. Blant annet trillet Vg en femmer og omtalte plata som "en forbløffende helstøpt debut".

El Cuero har røttene godt plantet i americana sjangeren, og gode melodier med en fremtredende fuzzgitar og et rocka sound gjør det hele til en spennende mix. At musikken omtales som å være i samme gate som Neil Young og hans Crazy Horse er vel ikke en mindre grunn til å sjekke ut et av Norges nye, lovende band.

www.myspace.com/bareegilband
www.myspace.com/elcuero