ONSLAUGHT – Live Polish Assault 2007

ONSLAUGHT – Live Polish Assault 2007

Britiske Onslaught fikk vel egentlig aldri det store gjennombruddet de håpet på og på begynnelsen av nittitallet var det slutt. Men, i 2006 skjedde noe, medlemmene bestemte seg for at den ultimate Onslaught skiva ikke var spilt inn enda og de begynte å spille sammen igjen. En god del konserter ble gjort her og der og i Februar i år spilte de i Warsawa, Polen og dette tok selvfølgelig Metal Mind å foreviget på tape. Det igjen har resultert i denne DVD`en, mitt første møte med dette bandet. Jeg har lenge vært nysgjerrig på de og fant ut at jeg ville sjekke de ut gjennom denne DVD`en altså…

Det var egentlig ingen dum idè, Onslaught er nemlig langt i fra dårlig musikk. De spiller Thrash, det er gjennomført, veldig åttitalls, kule soloer, alt er egentlig på plass.  De kjører på med tolv låter samt to introer. Første gang jeg så gjennom dvd`en  så hadde jeg litt problemer med vokalen til vokalist Sy Keeler, men når jeg så igjennom den på nytt satt det bedre. Mannen har en veldig god stemme og den passer egentlig godt inn i musikken til Onslaught. For de av dere som liker åttitallsthrash så er kanskje ikke Onslaught så ukjent, men av en eller annen grunn har de altså gått meg hus forbi. De har, før deres nye Killing Peace, bare sluppet tre album, alle på åttitallet, men nå har de altså et nytt album klart. På denne dvd`en spiller de ett par låter fra det kommende albumet og jeg må innrømme at det lover bra. Favoritt på discen er uansett Twisted Jesus, en knakende god låt med utrolig fett gitarspill.

Ellers så gjør gutta en god jobb på scenen, vokalist Sy er en energisk fyr som bare tar av mer og mer utover settet. Lyden er bra, lysmannen gjør en grei jobb og publikum er med fra første note og roper «Onslaught  Onslaught  Onslaught» hele veien omtrent.

Av ekstramateriale finner du et intervju, sedvanlig utført av en dårlig engelsktalende mann. Intervjuet i seg selv er greit, vijalist Sy og gitarist Nige Rockett svarer godt for seg. Du får servert fire spor fra en konsert i Japan i fjor, to audiospor fra en konsert i 87, de sedvanlige greiene med fotografi etc. Alt i alt helt greit ekstramateriale.

Dette er nok ikke en Dvd som kommer til å bli en gjenganger her i stua, men jeg kommer nok til å sjekke ut hvordan Onslaught høres ut på skive, det var nemlig ikke så dumme greier dette. Join The Metal Forces!!!!!