GREAT WHITE – Back to the Rhythm

GREAT WHITE – Back to the Rhythm

Great White er et band som sikkert ikke er ukjent or de fleste. Bakmennene startet i 1984, og hadde en storslått karriere rundt 80-/90-tallsskiftet, men har ligget mer eller mindre i dvale de siste 8 årene. Men etter en reunionkonsert i januar i år fant gutta tilbake til hverandre, og de satt seg ned og skreiv et nytt album. Litt typisk sørstatsrock md innslag av småklissete sørstatsrockballader er det vi hører som resultat. Et sprekt album med knakandes god lyd, men ikke akkurat noe partymateriell. I lengden kan det også bli litt monotont før man har nådd den andre siden av de 55 minuttene skiva varer. Men det finnes lyspunkt, som for eksempel spor 8, "Still Hungry". En låt som raskt sender tankene på en vandring tilbake til det glade 80-tall og herregårdsfestene til Dio. Dyktige musikere dette her, noe de gasnke greit også har vist gjennom salg av over 6 millioner plater, og en Grammy på hylla. Skiva har snurra noen ganger i spilleren her nå, og det faller mer og mer i smak. Ikke akkurat en kruttbombe av et metallalbum, men gor avslappende hardrock.