KVELERTAK – Westcoast Holocaust

KVELERTAK – Westcoast Holocaust

  • Rating: Demo / 6

Ferske stavangergutter står bak Kvelertak, og har ikke gjort stort annet enn litt livespilling før de traska seg inn i sitt eget studio og spilte inn. Bandet selv kaller det Necro'n Roll. Jeg vet ikke helt hvor jeg kan plassere det, og noe av det nærmeste vil vel bli en form for progressiv hardcoreblackmetalpunk. Makkverket er herlig sammensatt av ufordragelig spilling, og etter et par gjennomhøringer begynner det rett og slett å bli en fryd å spille gjennom faenskapet. Det er hentet elementer fra gammal prog, punkriff, black metal for å nevne noe, og spilt inn uten spesielt god lyd. Skittent og deilig. Akkurat som man liker det. Jeg håper vi får høre mer fra dette bandet videre, selv om det kan bli en tøff jobb å oppnå et like stort antiklimaks.

www.myspace.com/kvelertak