SIMONE FORLETTA – My Secret Diary

SIMONE FORLETTA – My Secret Diary

Italienske Simone Forletta er ute med sin andre soloplate, My secret diary, som består av kun instrumentallåter. I den anledning har han fått med seg gjestemusikere i form av Andrea De Paoli (Labyrinth) på synth, Pasko (Cans) på Bass og Tony Liotta (Sting, Tina Turner med flere) på Trommer og perc. Selv spiller Forletta gitar.

Simone Forletta er dessuten også kjent fra bandet Moonlight Comedy..

Så over til musikken: dette er utelukkende kun for folk som liker gitarbasert instrumental musikk. Platen inneholder vanvittig mye gitarsoloer, man kan faktisk si at låtene bare er lange gitarsoloer som virker å vare evig. Hvis man ikke kun sitter på gutterommet og prøver å være den nye Yngwie Malmsteen eller  Ron Jarzombek  så er det ingenting som fenger med denne plata. At første delen av plata er såkalt heavy og andre del er akustisk, har ingen ting å si på variasjonen. Alle låtene begynner med en liten intro som går over til en uendelig solo som varer låta ut 

Det er rett å slett umulig å høre på albumet og skive denne anmeldelsen samtidig fordi den er så irriterende å høre på. Før undertegnede så hvem som spilte på plata var jeg overbevist om at trommene var programmert- for maken til livløs spilling skal man lete lenge etter. All basspillingen på My secret diary er også av det følelsesløse slaget. Rett og slett nitrist musikk.