THE KOVENANT – Lever i beste velgående

THE KOVENANT – Lever i beste velgående

The Kovenant har vi ikke, som jeg kan komme på, vært innom tidligere her på Eternal Terror. I påvente av ny skive sendte jeg over noen spørsmål til en av bandets to originalmedlemmer, Psy Coma, for en liten oppdatering og her er det vi trenger å vite for denne gang…

 

Psy Coma.jpg

ET: Heisann Psy Coma. Hvordan det står til med deg om dagen?
PC: Hallo der, joda…Lever i beste velgående. Sort of.

 

ET: Vel, det er ingen hemmelighet at det er mange der ute som lengter etter å høre noe nytt fra The Kovenant nå. Hvordan ligger det an der? Hva er status i The Kovenant per dags dato?
PC: Vi jobber for tiden med den kommende plata, noe vi forøvrig har gjort periodisk de siste 3-4 årene. Nå er det ikke dermed sagt at vi har jobbet sammenhengende med den i all den tiden, men det er definitvt en type plate som har krevd et utrolig detaljrikt og tidskrevende håndtverk.
Forresten, det var en hemmelighet for meg….at det var mange som lengtet etter oss hehe. Kan jeg få telefonnummerene deres?

ET: Det ligger jo ut en smakebit med masse forskjellig satt sammen til et lite sammensurium. Jeg synes det låter tøft jeg og det man da lurer på er jo hvordan kommer den nye skiva til å bli? Hva kan man forvente egentlig? Hvordan låter det nye sett opp mot SETI? Og hva vil navnet på det nye opus bli?
PC: Skiva heter "Aria Galactica" og er vel på en underlig sammensatt måte det nærmeste vi kommer en space metal opera.
Det hele er veldig "over the top", og utrolig pretensiøst , men vi føler at evenene våre endelig lever opp til ambisjonenene da…
I forhold til Seti låter det jo veldig forskjellig…men det gjør jo alle de andre platene våre og så…

ET: Hvordan har du og Lex Icon jobbet sammen med den nye skiva? Vil man merke noen merkbare forskjeller i hvordan dere har jobbet med materialet på denne plata?
PC: Jobbet sammen? ??? hehe. Altså,vi blir vel mer og mer individuelt rendyrket i vår tilnærming til musikk… Jeg er av den typen som tror så sterkt på mine egne ideer at jeg ikke lar noen tukle med de, og det samme kan sies om Lex.
Men når det er sagt, så er summen av en Kovenant skive alltid et felles produkt mellom oss to, så jeg kan ikke si vi har forandret tilnærming nei, bare ytterlige spissformulert den…

ET: Så fort ny skiva er ut, vil vi få sett mer til dere live da? Hvordan har etterspørselen vært etter dere egentlig?
PC: Det har vært en del etterspørsel, men kansje ikke på det nivået vi var vant til fra før. Du vet arrogante som vi er, så valgte vi og ikke trekke bandet ned på et "lavere" nivå i etterkant av Seti skiva, men heller fokuserer på nytt materiale, og et slags "comeback" om du vil.
Men ja, vi er et live band, og det er på scenen vi kan leve ut alle ideene våre unisont, så det vil man nok merke etter denne plata …
…og forhåpentligvis kan vi selge mer en 60 biletter til Rockerfeller denne gangen…ehem.

ET: Da skal jeg ikke plage deg mer for denne gang, men har du noe å komme med så kom med det!
PC: En liten kommentar til alle de som har brukt betraktelig  med tid og ressurser på og disse oss de siste årene….vi var her før dere, og vi kommer til og være her etter dere.. Man er det man er, og heldigvis for oss, så er vi geniale!

 
Ja, se der. Fantastisk avslutning fra mannen det… Da er det bare å håpe at det ikke tar så alt for mange år til vi får hørt Aria Galactica…

Fotocred: pzycoma/nuclearblastGMBH