BARE EGIL BAND på Rockefeller

BARE EGIL BAND på Rockefeller


Rockefeller lørdag 29. september 2007

BARE EGIL BAND
M/ IKKE BARE BARE EGIL BAND BAND


 

 

Endelig er Egil tilbake, med nyklipt måne og langt skjegg. Plata "Sanger fra Bare Egil By" er ute nå. Med seg har han de nye kritikeryndlingene El Cuero.


+ Special guest: El Cuero


Den 57-åraktige fjompenissen, sjarmøren og moromannen Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil, har slått seg sammen med det internasjonalt anerkjente backingbandet Ikke Bare Band under navnet Ikke Bare Bare Egil Band Band og spilt inn det splitter nye suksessalbumet "Sanger fra Bare Egil By". Plata kom nylig ut på det notorisk tøvete selskapet Duplex Records, og fikk en mildt sakt lunken mottakelse.

 

Brorparten av låtene på selve plata er hentet fra forestillingen Vrøvl og Fanteri i Bare Egil By, et enmannsshow Hegerberg turnerte land og strand rundt med for en årrekke siden uten at den helt store entusiasmen fra presse og publikum uteble fullstendig. Resten av materialet er relativt nyskrevet og forbannet bra saker.
 

Det er ellers verdt å merke seg at Hegerberg med denne utgivelsen nok setter norgesrekord i å bruke lang tid på å komme med en oppfølger til et gullselgende debutalbum med de elleve årene som har gått siden plata "Absolutt Ikke Bare Egil Band" kom ut i 1996. Hegerberg har i årene som har gått siden da drevet en del dank men også vært involvert i plate- og turnévirksomhet innenlands og utenlands med bl.a. bandene Hurra Torpedo, Thulsa Doom, Black Debbath, Aasen og L.Y.D.
www.duplexrecords.no/bareegilband

 

Kristiansundbandet El Cuero spiller amerikanainspirert rufsete rock og er ute med selvtitulert album. VG gir en femmer og skriver: "Forbløffende helstøpt debut".
www.el-cuero.com

 


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 225,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133. 

18 år leg.