KILL CHEERLEADER – All Hail

KILL CHEERLEADER – All Hail

Dette er den minst misvisende tittelen på en skive noensinne.

"KILL CHEERLEADER is the greatest rock 'n' roll band since Guns n' Roses" Lemmy, Motörhead.
Nuff said???
La deg ikke skremme av det überstygge coveret med den triste enhjørningen. Dette er dusjen etter en festival, søvnen etter en grøftefyll og den første slurken av en duggfrisk halvliter etter en bedriten dag på jobb på kontoret i stekende sol eller hva faen du vil ha av metafor. Poenget er som følger: Kjøp denne skiva hvis du liker sleaze og/eller rølpete rock. Jeg har ikke tålmodighet til å male sublime og utfyllende bilder for å få deg til å forstå hvor bra dette egentlig er så jeg går like brutalt til verk som aktørene på dette mesterverket.
Kill blander det beste (det meste) fra Motörhead, G'n'R, Misfits, Mötley Crüe, Ramones og AC/DC på en utsøkt, om ikke direkte nyskapende måte, og ender opp med et produkt som får meg til å gispe etter luft. Vi snakker klisjèer av den gamle skolen; tatoveringer, piercinger, vold, dop, anti-sosial livsstil og hele pakka som trengs for å bli tatt opp i "bad boys"- klubben. Dette er den beste nytolkningen av punk n' roll jeg har hørt noensinne og dette får mine tidligere favorittband innen sjangeren (Gluecifer, Hellacopters, Hardcore Superstar osv) til å fremstå som tannløse og feige når jeg nå sammenligner. Alt her går i full pupp og rivende gitarer slik det skal, men de innehar en sjelden evne innen sjangeren og den evnen er variasjon. Låtene har akkurat så mye variasjon at det går an å høre albumet utallige ganger uten å bli lei. Til og med den akustiske No Lullabies funker og kan bli stående som bandets Don't Cry hvis bare de får den statusen de absolutt fortjener. Egentlig burde jeg ha ramset opp høydepunkt og gått dypere inn på hvert av de 12 sporene som er på denne skiva for å rettferdiggjøre denne karakteren, men det kommer jeg selvfølgelig ikke til å gjøre siden det ikke er en eneste ting å utsette på denne utgivelsen!
En ting er sikkert; jeg skal nå anskaffe meg alt Kill Cheerleader har utgitt til dags dato og nyte dette friske, ungdommelige, rølpete bandets diskografi i fule åndedrag!
Det er et tomrom i livet ditt du ennå ikke er klar over, Kill Cheerleader er klare til å fylle det!