Skambankt, Cloroform og Major Parkinson til Hulen

Skambankt, Cloroform og Major Parkinson til Hulen

Skambankt, Cloroform og Major Parkinson er alle klare for Hulen i høst!

——————————————————————-

Fredag 17.august

Major Parkinson

 

Når Major Parkinsons slår i gang festen, blir det servert en herlig mikstur av rock, blues, disko, punk og pop tilsatt en god mengde feelgood-rytmer og muntre melodier. Gjennom tekstene føres publikum inn i en reise, der de får se Major Parkinsons litt annerledes syn på livets realiteter, som de fremfører med innlevelse og intensitet.

Debutplaten deres ble produsert i Radiostars studio i USA og forventes å slippes i løpet av høsten 2007. I USA var det ingen ringere enn superprodusent Sylvia Massy som satt på bak lydbordet. Hun har blant andre perfeksjonert lydbildene til storheter som Tool, System of a Down og Slayer. Hun har også produsert album for nordmenn som Animal Alpha og Seigmen. I tillegg har hun skrevet på Major Parkinsons egen myspace at de er hennes nye favorittband. Kanskje blir de ditt også?

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 70

——————————————————————-

Fredag 5.oktober

Cloroform

 

Det bobler opp mye fra Jan Erik Kaada. Det meste særs kreativt og godt er det. Alene har han gitt ut to solo-album, en drøss film-soundtrack og 6(snart 7) plater med Børge Fjordheim og Øyvind Storesund som tilsammen danner trioen Cloroform. Et fruktbart samarbeid med ingen ringere enn legenden Mike Patton(Faih No More, Mr.Bungle. Fantomas m.m) har sørget for at folk langt utenfor Norges grenser har fått ørene opp for Kaadas enorme kreative verden.

 

Å sette Cloroform i en sjanger blir som å gå på stylter over Atlanteren. Det funker dårlig. De tre energiske guttene låner litt fra alt. De spiller i bunn og grunn pop. Ikke slik lett fordøyelig pop som pumper ut av en hver radio, men pop slik Cloroform spiller den.

Låtene skiftes underveis fra funk, med en liten smakebit av trash, til å plutselig inneholde et parti med jazz, et klassisk catchy rocke-refreng til å avsluttes i et sammensurium av elektronika, skranglepop og klassisk piano. Den 5.oktober står de musikalske villmennene på scenen i grotten vår. Og da gjelder det å kjenne sin besøkelsestid!

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 140

——————————————————————-

Lørdag 6.oktober

Skambankt

 

Ikke la deg lure av at frontmann Terje Vinstersø, eller Ted Winters, er medlem av Kaizers Orchestra- dette er så langt unna omparock som man kommer. I stedet er dette bensinluktende heftig og politisk panzerrock!

Siden debuten i 2004 har Skambankt rocket scener i inn- og utland med blant annet konsert foran 20.000 elleville tilskuere på Roskilde. Skambankt er lyden av lyn og torden, sprukne lepper og blodtrimmet tanks.

Det er klassisk rock 'n' roll, , punk og hardrock i en skjønn forening tilegnet for alle som foretrekker band som AC/DC, Motörhead, Sex Pistols, og The Ramones.

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 140

——————————————————————-

Kommer på Hulen:

Kjøp billetter her: http://hulen.no/billettsalg/