SERPENTCULT – Trident Nor Fire

SERPENTCULT – Trident Nor Fire

Belgiske Serpentcult reiser seg fra asken til Thee Plague Of Gentlemen, et band jeg desverre ikke har hørt noe av. Tre karer og ett stykk hukjønn utgjør bandet og de velger å gjøre det tregt, seigt og tungt. Doom oh yeah!!! Dette er en miniskive bestående av fire spor hvorav den ene er en cover av ikke ukjente Rainbow Demon av Uriah Heep.

Dette er Doom/sludge som ikke låter så nymoderne, disse har hentet inspirasjon fra de gode gamle dager, fra før min tid, men heldigvis er musikk tidløst. De sliter fra seg skikkelig tunge heavyriff, sinnsykt seige takter og en skikkelig grom og knall lyd. Det er langt i fra noe nytt de gjør, dette har hundrevis gjort før de, men de overbeviser likevel med sine seige og flotte takter. Coveren av Heep er i god tråd med musikken til bandet ellers og jeg tror ikke jeg har hørt den låta i en så treg versjon.

Ellers kan jeg nevne at vokalist Michelle innehar en god stemme som passer godt til musikken.

Nei, dette er enkelt og greit en kul liten miniskive som skaper forventninger til en debut som forhåpentligvis ikke er så alt for langt unna. For å lage gode låter som groover, det kan Serpentcult!!!