MARILYN MANSON – Eat Me, Drink Me

MARILYN MANSON – Eat Me, Drink Me

Jeg har fulgt Marilyn Manson mer eller mindre trofast gjennom hele karrieren og har alle deres fem tidligere fullengdere, derfor var jeg meget spent (nervøs) på hvordan det ville låte nå som Mr. Manson styrer skuta på egenhånd og mangler talentene han trenger for å skrive musikken for seg.
På Portrait of an American Family skrev Daisy Berkowitz mesteparten av musikken
På Antichrist Superstar tok Twiggy Ramirez ansvar, godt hjulpet av Berkowitz og Madonna Wayne Gacy
Når vi så kommer til Mechanical Animals samarbeidet Ramirez med Gacy og Zim Zum.
Så kom Holy Wood med musikk av John 5, Ramirez og Mr. Manson himself.
Det som skulle være avskjedsalbumet; The Golden Age of Grotesque inneholdt musikk skrevet av Tim Skold, John 5 og Mr. Manson.
Poenget med denne oppramsingen er at dette (foreløpig) siste albumet består kun av Mr. Manson og Tim Skold. Jupp; skrevet, innspilt, programert, produsert av Mr. Manson og/eller Mr. Skold. Det positive er at endelig er musikken jævlig nok til å kunne matche imaget til Mr. Manson, hvis nå dette kan kalles musikk. Skal man sammenligne med tidligere utgivelser kan man si at det ligner litt på Mechanical Animals siden det er tung synth og labert komp på dette albumet, forskjellen er at på MA var bandet et band. De hadde medlemmer og låtskrivere.
Det var Mr. Mansons sjokkerende tekster og fremtreden sammen med dyktige musikere og låtskrivere som sikret suksessen på nittitallet. En avdanket, middelaldrende has-been, "bandets" dårligste låtskriver gjennom tidene og en føkking trommemaskin gir meg nada!
Dette er bare svada fra første tone til bonuslåten, en remix av Heart-shaped Glasses, som viser at MM har mer til felles med Scooter enn med Slayer. Det eneste positive er at stemmen til Mr. Manson er enda bedre enn tidligere på dette nedstrippede albumet og at han fortsatt fungerer som tekstforfatter, men dette albumet viser hvor patetisk han er når han blir stående ensom og avkledd uten dyktige folk rundt seg som kan skrive over-the-top låter med sjokkeffekt.
Du hadde din tid som glam-sjokk ikon, nå er det på tide å delta på kjendis-golfturneringer der overskuddet går til veldedige formål, låne bort stemmen din til en karakter i Disneys neste animasjonsfilm og bli stueren.
Landskapet har endret seg, angstfylte tenåringer trenger ikke deg lenger!