WIG WAM – Live In Tokyo

WIG WAM – Live In Tokyo

Liveskiver er vanligvis ikke noe jeg velger å legge mitt øre til. Det blir som oftest et blekt minne av en eller annen konsert jeg aldri bevitnet. Live-dvd'er er en annen ting, men heller ikke dette kan matche virkeligheten (selvfølgelig). Dessuten er liveskiver veldig ofte belønnet med dårlig lyd, noe som heller ikke gjør opplevelsen særlig bedre.

I Wig Wams tilfelle derimot, er både lyd og fremførelse særdeles bra. Lyden er strøken, og bandet, spesielt gitarist Teeny, spiller som noen helter. Her er hvert eneste rigg og slag gjennomført til de grader, og man hører at dette er et band som har spilt MYE live. Også vokalist Glam gjør en god innsats, både med sang og med kontakten med publikum. Litt surt til tider, men det er nå så.

Totalt får du 19 låter på denne utgivelsen, hvorav to av de; "Flying High" og "After the Nine O'Clock News" tidligere ikke er utgitt utenfor Japan.

Helt kurant utgivelse hva live-skiver angår dette, men denne anmelder er heller ingen Wig Wam-fan, så… Men jeg tror nok at fansen vil like denne skiva. Denne er vel også ute på dvd?