LEGIONS OF WAR – In The Snipers Eye

LEGIONS OF WAR – In The Snipers Eye

  • Rating: Demo / 6

Svenske Legions Of War har vi vært innom før, men omtalen forsvant rundt juletider da sida var nede. Den gang var det bandets første demo, Proclamation Of War som ble anmeldt og fikk sånn halvveis. Selv hadde jeg ikke hørt noe av det denne kvartetten har gjort før så det var jo litt spennende. Er faktisk alltid spennende med nye demoband. Navnet på bandet, tittelen på skiva, titlene på låtene samt cover hinter om at dette handler om krig og jo da, det gjorde det jaggu meg!

Musikken kan ses på som en blanding av black og thrash med melodiske tilsnitt. Det låter smått skittent av dette, men for min del kunne det gjerne vært mindre melodisk. De lirer av seg noen soloer og har mye melodi i riffene sine. Vokalen er av den black aktige sorten og får ståkarakter, men ikke noe mer. Låtene har godt groove over seg og tempoet er det ingen ting å si på.

Bandet har spilt inn fire låter BBC studios og jeg regner nok med at bandet må tilbake dit eller en annen plass å spille inn en ny demo. Jeg kan ikke se for meg at noe plateselskap skulle bli så alt for giret av dette, til det er det rett og slett for kjedelig. Dette har man hørt før, dette er blitt gjort bedre og Legions Of War gir meg egentlig ganske lite. Det er bra framført og helt ok, men dessverre drukner dette i en tid med mye bra musikk…

 

www.legionsofwar.se