Velkommen til St Hans på HOVE

Velkommen til St Hans på HOVE

 

 

 

VELKOMMEN TIL ST HANS PÅ HOVE!

Vi gleder oss sånn til festival at vi har bestemt oss for å tyvstarte! Enten du bor på campen, båtcampen eller skal jobbe som frivillig er du hjertelig velkommen til St Hansfeiring med oss.

Festivalcampen åpner kl 1200 på formiddagen samme dag, lørdag 23. Da får du også satt på festivalarmbåndet ditt. Du kan evt gjøre det i Arendal Sentrum på Tyholmen allerede fra fredag 22. juni kl 13.

Senere på kvelden (fra kl 21) møtes vi på Handicapstranda. Ta med egen drikke (husk: ikke glassflasker!) og gjerne pølser til å pirke i bålet med. Vi står for anlegg og bra musikk. Hove står som vanlig for fantastiske omgivelser.

Sted: Handicapstranda på Hove.
Tid: lørdag 23. juni, kl 21
Superstar DJs: Toffen og Peer

Dags- og ukepass
Er du en av dem som har lyst til å se Queens of the Stone Age, Incubus, Amy Winehouse, Arcade Fire, The Killers, Klaxons eller Lamb of God, men ikke har tenkt å tilbringe hele uka på Hove? Da er tiden inne for å gå til aksjon nå.

Siste oppdatering på billettsituasjonen viser at det kun er igjen 750 billetter til tirsdagen og 850 til onsdagen. Resten av uka selger også jevnt, men der har vi noen flere dagspass igjen.Når det gjelder ukepassene har vi redusert hentefristen fra tre til to dager for å ha bedre kontroll på antall faktisk solgte pass. Den knappe fristen medførte at det ble frigjort en del pass som folk ikke rakk å hente. Det er gode nyheter for deg som mangler ukespass.

Pr i dag er det i underkant av 200 ukespass tilgjengelig. Disse kan reserveres på www.billettservice.no og hentes ut i løpet av de to neste dagene.

Andre nyheter
Vi er midt i snekringen av landsbyen, og gleder oss til å ønske dere velkommen til barer, bibliotek, tattoo-sjappe, internett-café, restauranter etc. I går satte vi opp en bar som utelukkende består av gamle TVer og radioer!
Kaiser Chiefs har forresten meldt sin ankomst til sandfotball-banen. Leedsentusiastene spiller straffekonk mot Lydverket tirsdag kl 14. Vi heier på Ruby!
Vi har ferdigstil 80 sykler som vi setter ut på Arendal Togstasjon, sånn at dere som vil det kan reise miljøvennlig den siste biten ut til Hove. Syklene er gratis Kajakk er også en mulighet, det koster 100,- og vi hjelper deg ut med bagasjen din.

Alt dette kan du lese mer om på www.hovefestivalen.no

Bare seks dager igjen nå!