Ukjentfestivalen på plass under Skeive Dager

Ukjentfestivalen på plass under Skeive Dager

Ukjentfestivalen med Skeiv Rock under Skeive dager

Ukjentfestivalen er den festivalen som kommer til å besøke flest byer i Norge, og presenterer uetablerte lokale artister. Festivalen øker fokuset på bredden i Norsk musikk, og gir uetablerte artister muligheten til å få fotfeste blant de lokale konsertgjengerne, samtidig som artisten får nyttig erfaring. Alle artister på Ukjentfestivalen spiller egenprodusert materiale, og de representerer Norsk musikks fremtid. I år stiller Ukjentfestivalen med egen festivaldag under Skeive dager.

Mandag 25. juni presenterer vi følgende band på scenen på Skuret kl 21.30.

Barbarian Twins fra Oslo

Jimmy G & The G-Force fra Oslo

The Firefly Effect fra Oslo

The Johnny Kahlua Band fra Bergen/Kristiansand

Lemonstone Circus fra Skedsmokorset

 

Dørene åpner kl 21.00.

Inngang kun kr 60,-

20 års aldersgrense