PUNKS NOT DEAD – Rock Cinema

PUNKS NOT DEAD – Rock Cinema


Rockefeller, fredag 22. juni 2007 kl. 20.00:
Rock Cinema Bar & Kino, i samarbeid med Star Media Entertainment:
Kl. 20.00: PUNK'S NOT DEAD


Prisbelønnet musikkdokumentar om punkens opprinnelse og dens posisjon i dag.

Medvirkende: Sex Pistols, The Ramones, Jello Biafra, The Damned, Dead Kennedys, MC5, Bad Religion, Green Day, Henry Rollins, Fugazi, Rancid, NOFX, The Offspring m.fl.


+ DJ Blanco Summer (Silver).


I anledning 30-årsjubileet for punkrock, tar "Punk's Not Dead" deg med til svette undergrunnsklubber, backstagefester, platestudioer og andre steder hvor punkkulturen lever videre i beste velgående. 30 år etter at band som The Ramones og The Sex Pistols sjokkerte med hard, rask, drepende rock, trekker de originale punkbandene fremdeles store tilskuerskarer. Poppunkband har ennå i dag suksess på MTV, og ungdom som er for unge til å ta lappen danner stadig nye punkband.

 

Filmen tar opp nettopp dette spørsmålet: Eksisterer fremdeles ekte punkånd i dagens samfunn? Ved hjelp av konsertopptak, behind-the-scenes-opptak, intervjuer med band, plateselskaper, fans og musikkjournalister viser "Punk's Not Dead" at punken i dag er sterkere og mer relevant enn noen gang.
 

Se opp for gavedryss i form av CD-er og DVD!

Les mer om filmen på www.punksnotdeadthemovie.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 70,- selges i døra fra kl. 20.00.

18 år leg.