MARILLION på Rockefeller St. Hansaften

MARILLION på Rockefeller St. Hansaften


Rockefeller lørdag 23. juni 2007

MARILLION


I år blir St. Hansaften helt spesiell for den tallrike og lojale Marillion-fansen. Dette er bandets eneste bekreftede konsert i Skandinavia på "Somewhere Else"-turneen!


+ Supp.: Gazpacho


Marillion vor- og nachspiel på John DEE fra kl. 19.00.


Marillion har servert oss sin unike blanding av progrock, hardrock og pop siden 1979, og huskes nok best for knallsuksessen "Misplaced Childhood". Den tidligere frontfiguren Fish gikk solo for mange år siden, men Marillion har ingen problemer med å framstå som et helstøpt band på tross av det.

 Marillion_2.gif

Marillions musikk er kjent for sin sjel, styrke og sitt dyp. De er et fantastisk live-band og er heller aldri redd for å ta sjanser i studio. Britene er ute med sitt 14. album "Somewhere Else", progressiv rock av ypperste kvalitet. Puls.no skriver: "Tre år etter "Marbles" er det deilig å konstatere at Marillion har levert to knallskiver på rad."

Marillion vor- og nachspiel:
I forbindelse med Marillions eneste Skandinavia-konsert på Rockefeller denne kvelden, inviterer fanklubben til vor- og nachspiel. Det blir overraskelser på scenen, og Marillion og Marillion-relatert musikk fram til dørene åpner på Rockefeller. Etter konserten blir det nachspielkonsert med tributebandet Misplaced Neighbourhood. Gratis inngang for alle med billett til Marillion. Gjester på vorspielet slipper først inn på konserten.

Mer info om kvelden og fanklubben på www.web-scandinavia.com
www.marillion.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 275,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.