MYKORRHIZA – Northern Remembrance

MYKORRHIZA – Northern Remembrance

Mykorrhiza kommer fra Stockholm scenens undergrunn og ble dannet i 2002 av unge metall entusiaster. De kaller sin egen stil for en blanding av Black og Death Metal. Komponistene, musikerne og opprørerne i Mykhorriza er en av de nye mytene i det svenske metall fellesskap. Her er en hyllest til seg selv – i form av metallfortolkninger av deres råeste sanger, skjønt noen melodiske sanglinjer kan også spores. Kvartetten består av vokal, gitar, bass og slagverk og har lagd en plate som speiler den flommende anakronismen i Stockholms ofte kontroversielle metall fellesskap. Noen steder skiller gatene seg, mens andre steder krysser de og går sammen. Mykorrhizas Northern Remembrance vil bli husket i ettertid, ikke minst på grunn helheten av den dyktige produksjon.

www.konqueror-records.com