SWITCHBLADE, KAOSPILOT & KOLDBRANN på Garage

SWITCHBLADE, KAOSPILOT & KOLDBRANN på Garage

SWITCHBLADE, KAOSPILOT og KOLDBRANN på Garage i Oslo, mandag 13. August.

"Switchblade stammer fra Stockholm og har eksistert siden 1997. Bandet har turneert inn og ut av Europa og engang i Usa. Med fire album bak seg og en håndfull av singel/ep utgivelser står bandet støtt som inspirasjons kilde for mange band. Bandet har gitt ut plater på Converge gitaristens plateselskap Deathwish og anbefales av bla. Aaron Turner/Isis og Stephen O'Malley/Sunn O))). Switchblade befinner seg i et eksperimentelt/ambient/mørkt/dronete landskap. Medlemmer fra Watain og Logh bidro med innslag på deres seneste plate.
http://www.myspace.com/switchblade

Kaospilot (link: Level Plane Records) har banka livskiten ut av tre verdensdeler i løpet av sine syv år som aktivt band. 200 ++ konserter har blitt gjennomført, blant annet med fulle lokaler i byer som Tokyo, Berlin, London, New York, Chicago, San Francisco, Barcelona. I 2007 kommer oppfølgeren til den selvtitulerte fullengderen fra 2003 og byr på et langt mer nyansert album. Musikalsk kan Kaospilot bli beskrevet som en variete av organisert støy, metal, energi, jazz og melankolske melodier. Resultatet forenes til en pur sonisk utforming av moderne punk og hardcore.
http://www.myspace.com/kosepilot

Koldbrann ble grunnlagt i Drammen i år 2001. Albumene Nekrotisk Inkvisition (2003) og Moribund (2006) har mottatt meget sterke anemeldelser. Med fire Europaturneer og en håndfull større festivaler på samvittigheten er det ikke bare her hjemme Koldbrann har gjort seg bemerket. Forvent en skikkelig omgang med kompromissløs og befengt norsk kvalitets Black Metal når Koldbrann entrer scenen. FOAD!"

http://www.myspace.com/koldbrann