BATTLE OF THE BANDS – finalister er klare

BATTLE OF THE BANDS – finalister er klare

 Battle of the Bands finalister er klare!

I år som ifjor, kjører vi Battle Of the Bands, hvorav vinneren skal åpne Kvinesdal Rock Festivals første dag torsdag 12. juli!
Den som går av med seieren, vil bli oppvarning for The Kids, Luxus Leverpostei, Ingenting og WIG WAM!

16. Juni går Battle of the Bands finalen av stabelen i Kvinesdal Kulturhus.

Her er Battle of the Bands finalistene:

Rules of Engagement

KRF_News_100607_1.gifRules Of Engagement ble dannet i 2006 av gitarist Kim Arly Karlsen og daværende trommis Thomas Færøvig. Diverse utskiftninger har funnet sted og bandet består nå av 5 musikere som har holdt på med ulike prosjekter de siste årene, RoE lager musikken med inspirasjon fra tungvektere som Meshuggah, Nevermore, Anathema, Iron Maiden, Linkin Park og In Flames.

Rules of Engagement er verken et religiøst eller politisk band, heller et band som skriver om hva som angår oss alle. Rules of Engagement betyr ganske enkelt at alt du gjør har en konsekvens, uavhengig av bakgrunn, religion og rase. Rules of Engagement ser på seg selv som et humant band, sterkt opptatt av ting som affekterer oss alle.

Etter første sett med utskiftninger gikk bandet live november 06, og har siden spilt på bl.a Mandal Rockfest (mandal), Kjellerrock (samsen), Julerock (flekkefjord) Ukjentfestivalen (HiA) og ble mai 07 tatt ut til å spille på fjellparkfestivalen i Flekkefjord. Bandet spilte også på hovedfestivalen av ukjentfestivalen, på Amplifier Rockbar, Oslo. Bandet blir å finne i oslo, arendal og kristiansand fremover. Så følg med!

Rules Of Engagement er et band for fremtiden, og lover tilhørere fete riff som trøkker, dedikert live-performance, og ikke minst gode låter!

Nåværende besetning:
Bob Mørk – vokal
Kim Arly Karlsen – gitar/vokal
Jarl Brynhildsvoll – bass
Kjell Christer Nygård – gitar
Glenn Jacobsen – trommer

Statement

KRF_News_100607_2.gifBandet Statement ble etablert vinteren 2006. Bandet spiller for det meste metal, noe de behersker på en overbevisende god måte, men de sveiper også innom andre genrer. Bandet spiller cover-låter av band som: Metallica, Judas Priest, Iron Maiden m.fl. Har i senere tid fått flere egenlagde låter på reportoaret.
De har spilt på alt fra åpningen av E39 på Kvinesheia foran ca 12 000 mennesker, til ''Kjellerrock'' på Samsen, samt flere lokale arrangementer. De kom til landsfinalen i ukm 2007, etter å ha danka ut de fleste band i fylkesfinalen i Vest-Agder. De skal nå til Trondheim i juni der de blandt annet skal spille i Olavshallen.

De vant og: ''Høgspent 2007'' som er en talent-konkuransen for band i hele Indre-Agder. Juryen sa dette om bandet: ''Viste stor sikkerhet på scenen, man kunne se at de var scenevante, gode på instrumentene, kule egenlagde sanger, bra samspill''. Bandet vant da demo inspilling i proft studio + spillejobb på Eikerapen Roots festival i august.

Vill du oppleve fullt trøkk fra start til slutt så burde du se Statement live. Gitarer som blir snurret rundt og en trommis som nesten står mer en han sitter, slik er det å oppleve Statement live!

Nåværende besetning:
Morten Mydland – vokal og gitar
Edvard Stulien – gitar
Andreas Ro – gitar
Gordon Pytten – bass
Alexander Stulien – trommer

HARVEST AFLAME

KRF_News_100607_3.gif"Annerledes" er et ord som kan brukes til å beskrive Harvest Aflame''s musikkstil. Skitten metalcore med doser av trash, hardcore og inspirasjon fra diverse musikalske impulser har blitt resultatet av et band som har latt seg bevege fritt gjennom metallandskapet uten å sette grenser for sin egen utvikling.

Med særegen sound, utspekulerte rytmer og knusende breakdowns er Harvest Aflame et ungt og friskt metal band som bør oppleves av de som liker råskap, energiske sceneshow og som ikke klarer å stå stille. Her spares det ikke på kruttet, så husk å varm opp nakken!

Bandets debut EP ble spillt inn i DUB Studio i Kristiansand, mars 2007. Produsert, mixet og mastret av Endre Kirkesola.

Nåværende besetning:
Bjørn B. Blaich (trommer)
Espen Stordrange (bass)
Stian Thune (gitar)
Alexander Nilsen (vokal)

Lemonstone Circus

KRF_News_100607_4.gifFire rykende rock’n’rollere som leverer 100% hvor og når det skal være. Om du føler for å skrike med på fengende refreng og la rockefoten ta overhånd så ikke nøl med å stikke innom en Lemonstone Circus konsert. For disse gutta har 80-tallet nettopp begynt og det vil nok ikke gi slipp på det så lett. Retro er bare fornavnet! Rock’n’Roll!

”Det svinger veldig av bandet for tiden, og med låta "Merry Cherry" ser det også ut som om de har klart å få seg en liten hit. Publikum sang med på refrenget, enda det faktisk var første gang gutta spilte den ute. Bandet gjorde faktisk en så god jobb at arrangørene og den Lemonstone Circus-frelste konferansieren tryglet de om å spille igjen også neste kveld.” – Roy Botten om Lemonstone Circus: ”Kjeller Rock” i Kristiansand ’05.

Nåværende besetning:
Magnus Rydland – Leadgitar
Christer Slaaen – Gitar
Ole-Christian Rydland – Trommer
Jørgen Bergersen – Bass/vokal

Velkommen til en rocka aften!