INCHI med slippfest på John Dee

INCHI med slippfest på John Dee


Slippfest:

INCHI

John DEE lørdag 9. juni 2007


 

Hardrockbandet Inchi fra Vennesla er klare med sitt andre album, "We're All Tired Of Dying". Slippfesten blir på John DEE!

 


+ Supp.: Jane Helen


Inchi albumdebuterte med "A New Departure" i 2005 som fikk meget gode kritikker, blant annet femmere på terningen i Fædrelandsvennen og Aftenposten. Sistnevnte skrev følgende i anmeldelsen: "Et voksent stykke metal med et varmt, bankende hjerte. Det er hissige gitarer, sår vokal, et voldsomt trøkk til tider, men også med pustehull. Arrangementene sitter som et skudd, selv om flere av låtene inneholder brå kast."

Singelen "Kill Your Idol" fra det nye albumet har fått sin egen musikkvideo som har gått sine runder på NRKs "Urørt Svisj" og ZTV. Siste nytt er at låten "Click#" fra det nye albumet er valgt ut som "Ukas Urørt" på NRK P3. Det nye albumet har et større og rikere lydbilde enn debutalbumet, blant annet med innslag av strykere og kvinnelig vokal vad Tara Øverland. Det kan naturligvis også høres at bandet har gjennomgått en modning siden sist, vel og merke uten å glemme sitt opprinnelige ståsted.

 

Inchi har markert seg som et usedvanlig energisk og visuelt liveband, med en unik evne til å trekke publikum med seg inn i musikken. De har siden 2005 spilt over 60 konserter i Norge og utlandet. Bli med på festen når Inchi slipper nytt album på John DEE lørdag 9. juni!

 

www.inchimusic.com
www.myspace.com/inchimusic

 

Jane Helen er en gjeng oslojenter som spiller rock. Sjekk dem ut på Myspace: www.myspace.com/janehelen


John DEE. Bill. kr. 100,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.