HUMAN BLOODFEAST – She Cums Gutted

HUMAN BLOODFEAST – She Cums Gutted

Dette tyske death metal bandet er et helt nytt bekjentskap for undertegnede, men det er alltid kult å sjekke ut nye band som har noe å fare med. Og noe å fare med, det har Human Bloodfeast, for dette er teknisk kul death metal plassert ett sted mellom Cannibal Corpse, Suffocation, Decapitated, Blood Red Throne og Chton musikalsk og tre hakk over (les: under) tidlig Cannibal Corpse når det gjelder det lyriske. Men det er ikke noe nyskapende i musikken til Human Bloodfeast, her går det i det gode gamle skoleverket fra 90 tallet krydret med litt mer tekniske finurligheter fra nyere dato. Riffene til Human Bloodfeast gjør at dette ligner litt på Sinister innimellom også, og da bør det musikalske være på plass.

Det lyriske; det er synd man ikke forstår hva tekstene handler om, for disse tekstene er helt på trynet. Husker du tekstene til de første Cannibal Corpse skivene der de sang om å knulle lik, kutte opp og maltraktere kropper? Vel, Human Bloodfeast synger om akkurat det samme. Hva sies om:

A splash of cum liquid
That hit me in the face
While I ate up her pussy
Was her retaliation
I’m fucking the body
As she was already dead
As she came gutted

Slike tekster blir en smule latterlige, men helvete; det skal være sånn og da er det inni helvete helt greit. Litt utdatert, jo da, men so what? Du har ikke sjanse til å høre hva som kommer ut av kjeften til vokalisten allikevel. Grynt, grynt og grynt. Jo da, jeg vet det skal være sånn og gutta gjør det på en meget bra måte. Absolutt ikke et album de bør skjemmes over.

Jeg la merke til at jeg dro inn Decapitated litt lengre oppe i omtalen, og akkurat nå finner jeg absolutt nada på denne skiva som minner om de polske tekniske vidundergutta. Men jeg vil fortsatt bruke Decapitated som et referansepunkt, selv om de musikalsk mest minner om Sinister. Vel, det anbefales å sjekke ut dette tyske bandet og spesielt denne skiva.