Summer Metal Party (Trondheim)

Summer Metal Party (Trondheim)

Årets versjon av Summer Metal Party kommer i form av Heavy Rock og Prog Metal, etter å ha holdt en relativt ekstrem linje før.

Årets to fete band er herved:

HARDLINE (Trondheim) og special guests FRACTURE (Notodden) !!!

HARDLINE er gamle travere innen Heavy Rock og ga ut sin debut helt tilbake i 1984 (som de faktisk solgte hele 60.000 eks av!). Etter dette ble det forandringer både med navn og besetning, hvor de blandt annet gikk under navnene Lipservice, Lips og Valhalla (hvor de blandt annet turnerte England på 90-tallet). I tillegg har medlemmene vært innom band som Road, Bad Habitz, Scarecrow og Fig Leaf.

Men nå er altså den originale besetningen fra 1984 samlet igjen under navnet Hardline og da kan man forvente seg en kjapp reise i rockehistorien med instrumentale prestasjoner på høyeste nivå! I tillegg til eget materiale kjører de coverlåter med kjente artister som AC/DC, Motörhead og Thin Lizzy!  

FRACTURE behøver vel neppe noen nærmere introdusjon for de som var innom WACKEN METAL BATTLE på Blæst 23. Mars. Der vant nemmelig FRACTURE den Norske finalen og skal spille på Wacken Open Air Lørdag 4. August! Frature spiller knallgod melodiøs prog metal av ypperste sort! For å si litt om kvaliteten så var Wacken Metal Battle bandets 3. gig sammen, ikke verst! Dette blir generalprøven før de knaller til i Tyskland!

Dette skjer på Kafe Larssen Lørdag 16. Juni! Dørene åpner kl. 22.00 og billettene koster kr 90,-.

Vel møtt!

Jan Roger Pettersen

www.hardlinemusic.net (kommer snart)
www.frature.nowww.myspace.com/fracturenorway

www.svartekunster.no
www.aftermathshop.com
www.riff.no
www.avalon.no
www.wacken.com