PINK CREAM 69 – In10sity

PINK CREAM 69 – In10sity

Tyskbaserte Pink Cream 69 har kanskje et av hardrockens verste bandnavn, men etter 10 studioalbum siden debuten I 1989 har bandet bygd seg opp et godt rykte innen den melodiøse hardrock sjangeren. Selv om gutta altså har holdt på en god stund er dette første gang jeg hører disse tyskerne. Jeg er imponert. Det finnes ikke originalitet hos Pink Cream 69, men til gjengjeld setter bandet sammen elementer fra det meste og de fleste innen tradisjonell hard rock på en mesterlig måte. Joda, det grenser til klisjeer en del steder, men det hele er så gjennomført at det er fullstendig tilgivelig. Det er en tydelig spilleglede hos Pink Cream 69. Kvaliteten på låtene på "In10sity" er jevn høy. Dette er en plate å sitte tilbake til og kose seg med. Jeg kan også tenke meg at dette er musikk som virkelig gjør seg live. Alle fans av aor og tradisjonell melodiøs hardrock bør sjekke ut denne skiva og tyske Pink Cream 69.