TNT på Rockefeller

TNT på Rockefeller


Rockefeller fredag 1. juni 2007

25th Anniversary Tour 2007

TNT


Dynamittrockerne er tilbake med ny vokalist og nytt album, "The New Territory":

  "TNT imponerer atter en gang, her mest fordi Tekrø er ustoppelig og fortsetter å pøse ut sine unike gitargaver." (Scream Magazine)


TNTs historie går tilbake til Trondheim og 1982 da bandet ble startet på restene av The Kids. Med sin klassiske heavyrock inspirert av band som Queen, Journey, Black Sabbath og The Scorpions ble guttene raskt populære. Med andrealbumet "Knights of The New Thunder" gjorde hardrockerne seg bemerket også i utlandet, og med albumet "Tell No Tales" i 1987 slo TNT gjennom i USA. De kom inn på Billboard-lista og turnerte i USA og Japan. Gitararbeidet til Ronnie Le Tekrø er blant ingrediensene som i årevis har sikret suksess.

 

TNT_22.gif

 

Etter diverse utskiftninger av bandmedlemmer, pauser og påfølgende gjenforeninger feirer TNT nå 25-årsjubilum. Som alltid er det gitarvidunderet Ronni Le Tekrø som fører an, og trommis Diesel Dahl var også med på oppstarten for 25 år siden. Ny bassist er Victor Borge og den høyt respekterte britiske heavy metal-vokalisten Tony Mills har erstattet Tony Harnell.

 

"The New Territory" har fått meget god mottakelse i pressen:

 

  "Platen sprudler av durpregede klassiske, så vel som nyskapende TNT-låter med et driv vi ikke har hørt siden "Intuition"". (Monster Magazine)
 

  "TNT markerer 25-årsjubileet med å gjenoppstå med fornyet glød." (Adresseavisen)
 

Ingen slår TNT når det kommer til bredbeint heavyrock anno 80-tallet, og etter 25 år er bandet bedre og tøffere enn noen sinne. Se TNT på Rockefeller fredag 1. juni! 

 

www.tnttheband.com 


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 250,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.