ABSCESS – Horrorhammer

ABSCESS – Horrorhammer

Amerikanske Abscess er et kjent band for mange, men jeg er ikke noe særlig kjent med denne dette bandet i fra før. Bandet består av blant annet Chris Reifert som man kjenner i fra Death og Autopsy og Danny Coralles også kjent i fra Autopsy.

Så man skulle jo i utgangspunktet tro at det var noe kvalitet i det her da, men kvaliteten er dessverre minimal. En produksjon som en hver tenåring og 10 minutter med Cubase (eller bare E-Jay for den saks skyld) har fått til å kopiere, om ikke fått lyden enda bedre også.

Musikalsk er dette snakk om skitten, death-thrash, med noe punka partier spedd i mellom. Det kan jo for så vidt være en god kombinasjon det, men når dette er laget med så lite sjel og interesse, så blir det ikke store greia å skryte av. Det er faktisk de låtene som er aller mest punka som sitter best. Jeg velger Death, eller Autopsy (selv om jeg ikke er noe stor fan), en hver dag fremfor det her.