STONEGARD & HATESPHERE inntar Hulen

STONEGARD & HATESPHERE inntar Hulen

Stonegard + Hatesphere (DK)

Hulen, Bergen

24. mai 2007

Pris kr 150,-

                           

Stonegard har etter to sterke utgivelser virkelig befestet sin posisjon blant landets ledende metalband.     

Stonegard gjør metal med en fot i 80-tallets thrash der band som Metallica og Megadeth var ledende, men har også i aller høyeste grad blikket rettet fremover. Den beste beskrivelsen fant vi på wikipedia: "Sabbath-møter-Slayer-på-vei-til-
jamsession-med-Metallica-i-beste-
speedmetal-æra-(sånn rundt 1983)-rock
", skriver en Wikipedia-bruker. Og det er ikke et sjumils-steg unna sannheten. For med en fot i 80-tallets thrash metal anført Metallica og Megadeth og den andre foten vel plassert i nåtiden gjør at bandet befester seg helt i toppen av dagens metal-Norge.

Siden oppstarten i 2000 har det ikke vært særlig stillestående for guttene. Iherdig turnerning og to sterke album har gjort til at mediene, så vel som publikum har skutt med superlativ-kanonene og trillet terningen høyere om hverandre. 24.mai er det klart for at Bergens-publikummet kan oppleve metal-godstoget på vår egen kjøre hule!

.

Support:

Hatesphere_1.JPGHatesphere (DK)

Med seg på veien har Stonegard danske Hatesphere som akkurat nå slipper platen Serpent Smiles And Killer Eyes. Tungt, vuggende og befriende. Sånn sett passer disse to bandene godt på samme scene. Nevner vi Soulfly og Sepultura burde du vite litt hvor landet ligger. Ikke Danmark altså. Men landet til Hatesphere. Bandet har vunnet en haug med priser for musikken sin i Danmark, og har turnert med alt fra gamle helter som Testament og Exodus til nyere band som Chimaira og The Haunted. 5 plater har Hatesphere gitt ut siden starten i 2001, og det er et rutinert band du får se på Hulen i mai.