KAMELOT på Sentrum Scene

KAMELOT på Sentrum Scene


Sentrum Scene lørdag 19. mai 2007

KAMELOT


Det amerikanske metallbandet Kamelot frontes av norske Roy Khan. I fjor spilte de inn sin første live-DVD på på et fullsatt Rockefeller. Nå er det Sentrum Scene som står for tur.


+ Support: Leaves Eyes + Triosphere


Kamelot_1.jpgDette er hva Monster Magazine skrev i sin sekseranmeldelse av Kamelots live-DVD fra Rockefeller: ""One Cold Winters Night" har blitt et historisk livedokument, ypperlig både på DVD og CD".
Kamelot har mange fans i Norge. Og det skulle bare mangle, siden de har en nordmann i front. Roy Khan var tidligere vokalist i bandet Conception og ble med i Kamelot i 1997. Han har blitt kåret til tredje beste metallvokalist etter størrelser som Metallicas James Hetfield og Iron Maidens Bruce Dickinson av bladet Burn Magazine.

Kamelot har gitt ut åtte album og spiller melodisk og symfonisk powermetall, med teater, himmelsk kor og grandiose orkestrerte arrangement. Det hele er vakkert, tøft og fascinerende. Nytt studioalbum, "Ghost Opera" kommer 4. juni. Det vil dermed sannsynligvis bli smakebiter fra det kommende albumet på Sentrum Scene lørdag 19. mai!

Leaves' Eyes og Triosphere får æren av å varme opp publikum før Kamelot slipper til. Leaves' Eyes er et norsk/tysk band som også spiller symfonisk metall. De frontes av den norske vokalisten Liv Kristine, som tidligere var vokalist i Theatre Of Tragedy. Sist høst var de på USA-turné med Blind Guardian. Triosphere beveger seg også i et progressivt metallandskap og frontes av eks-Griffingitarist Marcus Silver og vokalist Ida Haukland. De ga i 2006 ut albumet "Onwards" som oppnådde hele 9 av 10 poeng i The Streets Metal Webzine.

www.kamelot.com

www.leaveseyes.de

www.thetriosphere.com

NB! Det er fri aldersgrense på galleriet.


Sentrum Scene. Bill. kr. 275,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på Posten, tlf. 815 33 133, www.billettservice.no og www.rockefeller.no. 18 år leg.