THE CARBURETORS på John Dee kvelden før dagen

THE CARBURETORS på John Dee kvelden før dagen

 

THE CARBURETORS

John DEE onsdag 16. mai 2007


Dette blir en knallstart på nasjonaldagsfeiringen!


+ Support: V8WANKERS (D)


Oslobandet The Carburetors spiller hard rett-i-trynet-rock med assosiasjoner til tidlig punk, klassisk rock 'n' roll, Motörhead, skandinavisk flammerock og velkjente norske band som Gluecifer, The Cumshots og Backstreet Girls. Også kalt Fast Forward Rock'n'roll.

Etter en konsert i Kristiansand skrev Heavymetal.no følgende: "Man snakker om band som gir jernet, Carburetors er kjernen i dette utrykket. […] Jo da, Carburetors ruler, man kan si mye og det man vil om stilen, tøyet, klisjeene, men; man kan rett og slett ikke nekte for at bandet er blant, om ikke det, proffeste rockebandet i Norge. […] Få med deg bandet live; det er absolutt her de gjør seg best."
 

Scream Magazine skrev i sitt februarnummer at: "Ingen norske rock'n'roll-band kan måle seg med The Carburetors, og det gjelder enten man tenker musikk eller show."

Bandet er fremdeles aktuelle med utgivelsen fra i fjor; "Loud Enough To Raise The Dead". Og merk: tittelen holder det den lover!

 

Tyske V8Wankers er av den tatoverte typen som drikker øl til frokost og elsker store motorer. De er aktuelle med utgivelsen "The Demon Tweak". Av banda de har spilt på bilstereoen finnes garantert Rose Tattoo, Motörhead, Turboneger, The Bones og Gluecifer. Fest sikkerhetbeltet!

www.thecarburetors.com
Kontakt Rockefeller for foto.


John DEE. Bill. kr. 150,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.