IAN HUNTER på Rockefeller

IAN HUNTER på Rockefeller


Rockefeller lørdag  26. mai 2007

IAN HUNTER & THE RANT BAND


Den legendariske Mott The Hoople-frontmannen slipper nytt album 21. mai; "Shrunken Heads". Der har han blant annet samarbeidet med Wilcos Jeff Tweedy. Sammen med den tidligere Mr. Big-gitaristen Paul Gilbert, ligger alt til rette for en knalltøff rockekveld.


+ Supp.: Paul Gilbert


Ianhunterfoto.jpgDen nye plata er britiske Ian Hunters første siden "Rant" kom i 2001, og dermed svært etterlengtet. Dette er hans 12 albumutgivelse som soloartist siden han forlot moderbandet i 1975.

 

Ian etablerte seg med Mott the Hoople som en av de viktigste låtskriverne i rocken på begynnelsen av syttitallet. Han var sanger og låtskriver i bandet, som var et av dette tiårets mest betydningsfulle og banebrytende band. I 1974 ble bandet splittet opp og Hunter har etter dette opparbeidet seg en svært hengiven fanskare gjennom mange år som soloartist, og som en viktig inspirasjonskilde for store band og artister som Clash, Kiss, Def Leppard, REM, Mötley Crüe, Blur og Oasis.

 

Sist Ian Hunter besøkte byen ga han publikum smakebiter både fra egne ting og Mott The Hooples repertoar. Regn med en ny perlerad av klassikere og nye komposisjoner på Rockefeller 26. mai.
 

Paul Gilbert gikk solo etter at Mr. Big sa takk for seg i 1996. Hans instrument er gitaren, og musikken ligger et sted i mellom instrumentalrock, speedmetall og heavy. Han kan godt kalles en gitarguru, og behersker alle instrumentets muligheter (og flere til). Paul var senest plateaktuell med "Get Out Of My Yard" i 2006. 

www.paulgilbert.com

www.ianhunter.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 275,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.