BLACK HOLE GENERATOR med promovideo

BLACK HOLE GENERATOR med promovideo

Promovideo til låten Black Karma hentet fra mini-cd'en med samme navn er i disse dager ferdigstillt og lagt tilgjengelig for folket. Videoen kan sjekkes ut via vår myspace side, www.myspace.com/blackholegenerator eller lastes ned fra www.vulture-industries.net/bhg.avi

Videoen er laget av Torgeir Ness Sundli og anbefales ikke for epileptikere.

 

I samme slengen kan det nevnes at Mads Guldbekkhei (Zeenon & The Allseeing I) er rekrutert til å ta seg av skinnpiskinga på den kommende Black Hole Generator fullengderen. Hvis alt går etter planen starter vi innspillinga i Conclave & Earshot studios i juli.

 

Kjapt om Black Hole Generator

Black Hole Generator ble startet i 2006 og inneholder medlemmer som er/har vært innvolvert i blant annet Aeternus, Deathcon, Vulture Industries og Grimfist. Bandet slapp i 2006 mini-cd'en "Black Karma" via amerikanske Ars Magna Recordings og har i den forbindelse fått gode anmeldelser for sin industrielle black metal i både inn og utland.