STØY FESTIVAL 07 nr 2 med 4 klare band

STØY FESTIVAL 07 nr 2 med 4 klare band

STØY Festival – 4 band klare til årets STØY Festival nr.2, den 19 og 20 oktober 2007.

 

Vreid:

Sogndals bandet Vreid kjem med sin 3 fullengdar 8 Mai, og kva er vel betre då enn at dei headlinar STØY Festival 19 og 20 oktober 2007

Statement frå Vreid:

Ein konsert i heimbygdi etter eit plateslepp er jo sjølvskrive, og ikkje noko kan vel væra betre enn å headlina bygdi sin eigen rock & metalfestival. Har høyrt mykje godord om Støy festivalen i januar, so detta er ein konsert me ser fram til.  kan lova publikum eit fandenivoldsk show på meieriet denne haustkvelden, der tema for det nye albumet "I Krig" vil stå i sentrum."

www.vreid.no

 

Sassy Kraimspri:

Sassy Kraimspri blei født i Sørlige Flekkefjord men vaks opp på Manhattan New York.
Sassy har akkurat komme tilbake til Norge etter å ha turnert Nord Amerika, der ho blant anna spelte på North By North East i Toronto og på legendariske rockepub CBGB`s. Sassy Kraimspri skal også spele på Quart Festivalen i sommar.

Albumet "Dirty While Lies" Debut album, kjem i 2007.

www.sassykraimspri.com

 

Cor Scorpii

Cor Scorpii vart danna i 2004 av tidlegare Windir-keyboardist Gaute Refsnes. Bandet har base i Sogndal og består elles av Thomas S. Øvstedal (vokal), Stian Bakketeig (gitar), Rune Sjøthun (gitar), Inge Jonny Lomheim (Bass) og Ole Nordsve (trommer).

I 2005 gav bandet ut sin første demo Attergangar, og etter strålande omtalar frå ei samla musikkpresse, signerte bandet kontrakt med det nederlandske plateselskapet Descent Productions. Debutplata vert spelt inn i sommar, med planlagt plateslepp og Europaturnè i løpet av året. Musikalsk blandar Cor Scorpii det ekstreme og det vakre, med hovudfokus på stemningar og gode melodiar.

www.corscorpii.net

 

Nekromantheon:

Skinnpisker Chirstian Holm forente våren 05 krefter med Arild M.Torp og Sidre Solem fra Obliteration samt Glenn "Biffen" Iversen fra Rabalder for og koke sammen det skittneste og jævligste thrash bandet Norge har sett på lenge

www.nekromantheon.com