Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

LAST TRAIN – konserter

TIRS 24/4 DEMON’S CLAWS (CAN) 60,-
Demon’s Claws er et råbarskt garasjerockband fra indiebyen Montreal. De er i disse dager aktuelle med andreskiva Satan’s Little Pet Pig som er utgitt på den svært pålitelige labelen In The Red. Det betyr at de er i selskap med blant andre The Dirtbombs, Reigning Sound og Deadly Snakes om å ha gitt ut rufsete godlyd der. Dette blir en kveld med mye grisete rock’n’roll og høylytt moro.
www.demonsclaws.com

ONS 25/4 KIRUNA 60,-
Kiruna er en gjeng erfarne musikere, som under dette navnet spiller frijazz, elektronika og rock inspirert av 70-tallsarbeidene til Miles Davis og Joe Zawinul (Weather Report). Her finner du improvisasjon, melodier og riff i en herlig blanding. For fire år siden kom debuten Irun. Dagsavisen skreiv den gangen: "Livet byr stadig på overraskingar, og denne gongen heiter ho Kiruna." I løpet av året vil du kanskje ha mulighet til å sjekke ut deres utgivelse nummer to.
www.kiruna.org

TIRS 1/5 GRADY (USA) 70,-
Grady består av to canadiere og en amerikaner som stort sett oppholder seg i Austin, Texas. De kaller musikken sin delta metal, men sannheten er nok et sted nærmere tradisjonell sørstatsrock blanda med fresk rock’n’roll. Bandet er nesten som en date mellom Lynyrd Skynyrd og Eagles Of Death Metal. Dersom du har sans for rock med cowboyhatt, kan det også være greit å vite at Billy Gibbons fra ZZ Top er blant deres fans.
www.shadygrady.net

TORS 3/5 M.O.T.O. (USA) 70,-
M.O.T.O. (Masters Of The Obvious) fra Chicago har vært aktive siden tidlig 80-tall og har gitt ut en rekke skiver, singler og kassetter med fengende rock’n’roll. Bandleder Paul Caporino har vært igjennom poppunk, garasjerock og beslektede stilarter mens medlemmer har kommet og gått. Foreløpig siste utgivelse har fått den passende tittelen Raw Power og kom ut i 2005.
www.indiepages.com/moto

Kommende konserter
TORS 24/5 MARCH BROWN 50,-
TORS 7/6 THE 99TH FLOOR tba
ONS 20/6 JAY REATARD (USA) 70,-
TORS 12/7 SEVEN tba
SØN 22/7 NEW BOMB TURKS (USA) 120,-

www.lasttrain.no