MOKER – Translating The Pain

MOKER – Translating The Pain

Shiver Records er et Belgisk selskap og satser hardt på å gi sine egne landsmenn innen den mer ekstreme formen for metal en sjanse, vi snakker i hovedsak om dø og sort -metal pluss litt -core. I stallen har de band som Axamenta, Iconoclasm, Suhrim og Ordeal. Moker passer bra inn på labelen med sin deathcore men om de kommer til å bli en melkeku for Shiver tviler jeg sterkt på. Musikken er i hovedsak dømetall uten så mange sidesprang, litt hardcore er det fortsatt å spore, men det er betydlig mindre enn de hadde i oppstarten. Det er egentlig ikke stort å si om denne utgivelsen siden det ikke er noe minneverdig her. Laber produksjon, få tekniske finesset, kjedelige låter og blod-og-gørr tekster. Dette skiller seg ikke ut hverken i positiv eller negativ retning fra den store mengden med liklydende band der ute og blir derfor alt for lett å glemme, hvilket jeg allerede har gjort.