WEDNESDAY 13 på en onsdag

WEDNESDAY 13 på en onsdag


WEDNESDAY 13 (US)
John DEE onsdag 18. april 2007


Wednesday 13 frontes av Joseph Poole fra North Carolina. Han er kjent som frontfigur i glamgoth-bandet Murderdolls, men nå er det Wednesday 13 som gjelder.


Wednesday13_1.jpgWednesday 13 er Joseph Pooles soloprosjekt. Vokalisten, gitaristen, bassisten og låtskriveren har gitt ut to album under navnet Wednesday 13, "Transylvania 90210" og "Fang Bang" etter at Murderdolls ble oppløst. Joseph Poole var også grunnlegger av kultbandet Frankenstein Drag Queens from Planet 13.

Musikken til Wednesday 13 kan beskrives som i horrorpunk, og er en herlig miks av rock og punk med skrekkfilminspirerte tekster. Bandet har turnert med Alice Cooper som sammen med Kiss er en naturlig referanse når det gjelder Wednesday 13.

Magasinet About Heavy Metal gir "Fang Bang" meget gode skussmål og skriver følgende om albumet: "Wednesday 13 blends sleazy guitar riffs with shock horror style lyrics and really catchy hooks. The catchy songs and campy lyrics make this a fun album to listen to and is the perfect soundtrack for your Halloween party." Og med sangtitler som "Happily Ever Cadaver" og "My Home Sweet Homicide", er det ingen tvil om at dette ikke er for sarte sjeler.
 

Wednesday 13 vil garantert by på en konsertopplevelse utenom det vanlige på John DEE onsdag 18. april!

www.wednesday13.com


John DEE. Bill. kr. 180,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133. 18 år leg.