JESUS ON EXTASY – Holy Beauty

JESUS ON EXTASY – Holy Beauty

Jeg har egentlig ingen som helst forutsetning for å bedømme denne skiva, men dritt er i grunnen dritt uansett sjanger… Bandets musikk høres ut som en blanding av darkwave, goth, industrial rock og 90-talls eurodisco. Jeg forstår ikke helt hvorfor de har sendt denne skiva til oss, for dette er omtrent så langt bort fra metall som du kommer. Musikken er i all hovedsak programmert, men det finnes noen gitarriff her og der også. Vokalen til Dorian Deveraux kan best beskrives som en elendig Marilyn Manson kopi med tysk aksent som bare er irriterende å høre på. Musikken gidder jeg ikke gå særlig inn på, men jeg vil beskrive skiva som en blanding av Marilyn Manson og en slags techno eller disco versjon av Gothminister, men mens Gothminister har noen brukbare låter er dette stort sett helt grusomt å høre på. Unntaket er ”Assassinate Me” som faktisk er ganske fengende og litt småkul. Ellers er dette forferdelig uoriginalt, platt, livløst og i grunnen en sann lidelse å høre på.