THE ANSWER tilbake på John Dee

THE ANSWER tilbake på John Dee

THE ANSWER (UK)

John DEE lørdag 14. april 2007

———————————————

Disse nord-irene er hypet av britisk presse, med musikkmagasinet Kerrang! i spissen. De spilte for et entusiastisk John DEE senest i høst, og nå kommer de tilbake.

——————————————————————————–

Dette er Wolfmothers åndsfeller – og kanskje den mest bredbeinte syttitallsrocken du kommer til å høre i år. Britiske The Answer har åpenbart hørt på en solid dose Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath, men kvartetten evner likevel å tilføre låtene en vitalitet og spilleglede som gjør det til en fryd å høre på dem. De gir ut sine plater på Albert Productions, drevet av George Young, storebroren til Malcolm og Angus i AC/DC. Det er selvfølgelig ikke noen tilfeldighet. Albumet er spilt inn i Olympic Studios i London, der også Led Zeppelin og Jimi Hendrix gjorde sakene sine.

The Answer slapp albumet "Rise" i fjor, da de også besøkte John DEE. Pressen i Storbritannia har trykket bandet til sitt bryst og allerede utropt dem til "the next big thing". Classic Rock kåret dem til beste nykommer, og følgende sto å lese i Kerrang!: KKKKK (5 av 5), "Meet the new kings of rock".

Regn med godt trøkk på John DEE, når The Answer entrer scenen lørdag 14. april.

www.theanswer.ie

——————————————————————————–

John DEE. Bill. kr. 150,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no , Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.