BREED til Hulen i Bergen

BREED til Hulen i Bergen

BREED

Hulen, Bergen

12/4 kl 22:30

Kr 70/50 

I fjor imponerte de på Piggtrådfestivalen 2006. Ett år senere er Breed nå klar med debut-albumet og skal igjen innta Hulen med sin kompromissløse metal.

Det var i 2004 at vokalist Maurice, gitarist Damage og Espen fant ut sammen at de hadde noe spesielt i den allerede voksende metal-sjangeren.
Senere fikk de med seg Mads Mowincel på bass. De spiller i følge dem selv riffbasert groove-metal. Inspirert av storheter som Pantera og Black Label Society kaster de seg inn i en adrenalin-spekket orgie av blytunge gitarriff, piskende trommer og en vokal som også sender tankene til Skid Rows Sebastian Bach.

Snurrende på både tv og radio i tiden fremover kommer det norske folk til å bli kjent med første singel fra albumet, "Remember my name". Ta med deg headbanger-håret og stålsett deg for en fest-aften i metalens navn.

* Breed sin hjemmeside
* Breed på MySpace
* Plateanmeldelse i VG
* Anmeldelse i Eternal -Terror

Support: Hellfight

Som fuglen Fønix har Hellfight gjennoppstått fra asken til smått legendariske Fortytwo. Med referanser til band som Pantera, Iron Maiden og AC/DC er det ganske klart hvor bandet har lagt seg rent musikalsk. Med sitt mål om å bli et band som aldri skuffer live er forventningene store til denne kvelden.

* Hellfight på MySpace