LENG TCH’E – Marasmus

LENG TCH’E – Marasmus

Leng Tch'e fra Belgia leverer her brukbar grind-core.
Problemet mitt med denne utgivelsen er at den føles alt for bedagelig og kalkulert. Jeg foretrekker min grind-core med større intensitet, høyere tempo og mye mer innlevelse enn dette. Når det er sagt er det mange av de 16 sporene her som gjør dette til et godt kjøp og overvekten av dømetall riffing gjør ikke dette verre og plager meg ikke på noen som helst måte. At gitarene inkluderer litt stoner-feel øker igså variasjonen, men drar til tider tempoet litt for mye ned. Det er mye krydder her, men til tider lite smak. Jeg savner trøkk!
På den andre siden er det mye mer variasjon både innad i, og på de forskjellige låtene siden de ikke kjører på full pupp hele tiden, og dette gjør albumet mye mer spennende enn å høre noe som virker som den samme brutale grind-core låta 16 ganger samenhengende.
Nå kan vel dette kalles en stor overgang for Leng Tch'e som tidligere har drevet med de de selv kaller "razergrind" og bare hatt fjollete tekster, her viser de en mye voksnere side av seg selv og det er en klar fremgang å spore. Selv om jeg savner mer trøkk kan jeg ikke påstå at kvaliteten mangler hverken i fremførelse eller produksjon, det meste her er meget bra, men låtmaterialet får meg ikke til å ta fram fremmedordboken for å finne frem de største superlativene. Jeg nøyer meg med å si at musikken er variert, fengende og i all hovedsak godt over gjennomsnittet.