THERION – Gothic Kabbalah

THERION – Gothic Kabbalah

Denne skiva har jeg slitt mye og lenge med! På mange måter er dette en helt forferdelig skive, men på en annen side har den veldig mye helt fantastisk å by på. Selv om jeg fnyste og syntes dette var helt grufullt etter de første runder i spilleren, så var jeg ikke helt klar til å avskrive den med en gang. Selv om Nuclear Blast skal ha litt av Aæren@ til at jeg slet med skiva her også da, de har pakket *Gothic Kabbalah+, som i utgangspunktet er en dobbel skive, på en disc og har faded låtene over i hverandre, pluss at de da selvfølgelig har del opp hele greia i 99 spor. Hurra!

En kjapp undersøkelse på kjente torrent sider viste jo også at denne skiva hadde ligget ut her allerede i noen uker når jeg mottok skiva.

Men uansett, etter å ha latt skiva surre og gå i en lang periode har den vokst på meg, men som jeg sa innledningsvis er det fortsatt veldig mye jeg sliter med her.

Største lyspunktet på hele skiva må sies å være Snowy Shaw (Notre Dame, King Diamond, Merciful Fate), men skulle gjerne sett/hørt han i en større, og ikke minst grimmere, Arolle@.