NILE – In the Beginning – re-release 06

NILE – In the Beginning – re-release 06

En reutgivelse av denne skiva, kan man bare se på som en gave til Nile fansen. Skiva ble sluppet første gangen av HHR i 1999, men distribusjonen var det så som så med og dermed ble det vanskelig å skaffe denne skiva som altså inneholder demoene Festivals of Atonement fra 95 og Ramses of War fra 97; 2 godbiter fra Karl Sanders og Nile.

Hva som kan sies om denne skiva, som ikke er nevnt i omtalen av HHR utgivelsen, er vel ikke stort. Det må i så fall være at den største forskjellen på dagens Nile og det de presterte på den tiden, er at Dallas Toler Wade ikke var med og med seg på vokal hadde Sanders en herre med navn Chief Spires. Vokalen til denne karen er ikke fullt så mørk som Sanders og resten av Nile vokalistene.

I tillegg er artworken mer tydelig og det er åpenbart at denne gangen er de ekstra kronene spyttet i på den biten også, noe kanskje HHR også burde tenkt på mens de eksisterte. Ellers er det ikke så mye mer å si. Kan bare henvise til tidligere omtale av skiva og slenge på at dette er Nile, verdens desidert beste death metal band.