HELLOWEEN – The Legacy World Tour 2005/2006: Live In Sao Paulo

HELLOWEEN – The Legacy World Tour 2005/2006: Live In Sao Paulo

“Live In Sao Paulo” er det tredje live-albumet fra de Tyske HeavyPower Metal veteranene HELLOWEEN. Skiva ble spilt inn i Sofia, Tokyo og Sao Paulo under bandets verdensturne I 056, for å promotere bandets forrige studioskive, ”Keeper Of The Seven Keys: The Legacy”, en etterlengtet oppfølger til de klassiske Keeper-skivene fra 80-tallet.

Skiva er dobbel, og inneholder 16 låter inkludert intro, og lander på like i underkant av 2 timer, noe I lengste laget for en live-skive spør du meg, men sikkert stas for fansen. Den siste setningen oppsummerer vel egentlig hele skiva, og egentlig live-skiver generelt. For en som meg selv som ikke er så godt kjent med bandet utenom de mest kjente låtene, blir dette fort uinteressant og kjedelig, mye pga lengden på skiva.

Er du fan av HELLOWEEN vil nok ”Live In Sao Paolo” finne veien til CD-hylla di uansett, er du ikke fan, bør du nok heller bruke pengene dine på å sjekke ut klassikerne i første omgang.