CHIMAIRA – Chimaira – Special Limited Edition Double CD

CHIMAIRA – Chimaira – Special Limited Edition Double CD

Med den spesielt begrensete utgaven av ny-utgivelsen av Ohio baserte CHIMAIRAs tredje og selvtitulerte plate, bandet har grunnfestet deres plass i Metal historien. Dette er en stor «up the irons» visning av hardhet og tyngde. Utgivelsen tilbyr hele platen sammen med syv rå live sanger og to tidligere ikke utgitte spor. Innpakningen er en vakker, hard plastikk helt svart jewel case som jeg falt på knærne for øyeblikkelig da jeg trakk den ut av konvolutten.

Den originale versjonen av «Chimaira» ble i 2006 kåret til en av årets beste plater av både Revolver magazine og Decibel magazine og den debuterte som nummer 10 på «the Top Hard Rock Chart» og gikk deretter til å overta ved Metal/Specialty radio hvor den ble spilt i flere uker. Noen av live sporene inkludert på bonus CD-en er: «Power Trip», «Cleansation» og «Severed», likeså vel som «Down Again», «The Dehumanizing Process» og «Pure Hatred» som kom fra bandets hit DVD, «The Dehumanizing Process», innspilt live i Holland. Det tidligere uutgitte sangmaterialet inkluderer den stammeaktige «Clayden», og «Malignant», det bør være flust av muligheter til å velge din egen favoritt på denne skiva. Andre spor som skiller seg ut fra mengden på denne platen inkluderer «Salvation», «Save Ourselves» og den dyptgripende «Lazarus», med tekst inspirert av Sylvia Plaths dikt «Lady Lazarus».

Oppsummert: dette er en ypperlig pakke, perfekt for alle og enhver interessert i å finne ut hva CHIMAIRA virkelig handler om og burde glede alle deres harde kjerne av fans.