MENDEED – The Dead Live By Love

MENDEED – The Dead Live By Love

Hammerfall møter All That Remains.
Styr unna.

Det er så stor overvekt av power metal og mangel på egne idèer i dette forsøket på å ri på metal-core bølgen at jeg sliter med å ta dette seriøst. Kun utøverne selv og deres mødre vil kunne kalle dette ett mesterverk uten å bryte sammen i latterkramper

Vokalisten går på autopilot og trommissen følger oppskriften slavisk. Skal jeg si noe pent må det bli at gitarene er litt morsomme når de kjører dobble breaks, hvilket de gjør så ofte de kan når de ikke holder seg til den klassiske power metal stilen. Vent litt, er dette egentlig positivt?

Jeg prøver igjen: De holder høy aggresivitet på de thrasha partiene og blast beatsen er godt representert, men så er det de episke soloene og tåredryppende vokalen da…

Jeg takler ikke de søte partiene der hele bandet korer akkompanert av barne-tv vennlige toner.

Får stygge bilder på netthinna av slikt, blodige bilder, knuste kropper…

Noen må dø!!!