TRIOSPHERE, Haugesund – Haugesund, Lille Byscenen

TRIOSPHERE, Haugesund – Haugesund, Lille Byscenen

Triosphere er tilbake i Haugesund, med den nye plata "Onwards" i bagasjen. Bra oppmøte viser at trønderne ikke er å regne som fremmede i byen. Stemningen er på plass og alt ligger til rette for en bra kveld på Lille Byscenen.

Først ut var riktignok Gravemachine, som nylig spilte inn en firespors demo. Bandet sparker i gang med fullt trykk fra start, tre (!) gitarister sørger for at de har godt tak på publikum og samspillet fungerer bra. Lyden er ikke helt optimal, det knitrer fælt til tider og lydnivået er lettere helseskadelig. Jeg er ikke helt kjent med alt låtmaterialet, men nikker gjenkjennende når Symphony of Destruction av Megadeath dundrer over anlegget. Dessverre setter Gravemachine i gang en siste låt, fra tiden da de gikk under navnet "Dawnstrider". Den funker ikke i det hele tatt og virker som en reinspikka "runke-sang", solo etterfulgt av solo uten en struktur som funker. 

Kort oppsummert: Gravemachine røsker bra live og skal bli spennende å følge med videre.

PS: Dropp Dawnstrider låta!

 

Triosphere har jeg sett noen ganger tidligere uten at jeg har latt meg rive med: De er utrolig dyktige og samspilte musikere, men denne typen Heavy Metal klarer ikke å fenge meg.  Triosphere bryr seg heldigvis lite om min surmuling idet Onwards part I og II fra nye skiva markerer starten på settet. Lyden er blitt noen hakk bedre siden Gravemachine, men er fortsatt ikke optimal.Halvveis blir den publikumsvennlige WASP-medleyen satt i gang og publikum er solgt. Triosphere har gjort jobben sin nok engang.

Haugalandet viser nok engang at det klarer å dukke opp bra med folk på konserter! All honnør til dere.