HAUNTED VISIONS – You Now Follow The Deads Kin

HAUNTED VISIONS – You Now Follow The Deads Kin

  • Rating: Demo / 6

Haunted Visions - You now follow.jpgHaunted Visions er en gjeng gutter i alderen 16 til 18 som holder til på Fosen om jeg ikke tar helt feil. I fjor spilte de inn en demo de valgte å kalle You Now Follow The Deads Kin, en demo som inneholder 5 låter. Musikken vi snakker om er Thrash med en god for i Göteborg-gata ispedd noe ekstremmetall. Altså, vi snakker melodiøs musikk med andre ord…

 

Dette er nok ikke av det mest spennende jeg har hørt, men at gutta kan være stolt av produktet sitt er det ingen tvil om. Det er gjennomført, høres gjennomtenkt ut bra utført! Lyden på demoen er upåklagelig, for min del ligger det mer i det musikalske. Jeg synes ikke dette er så veldig spennende og da ligger det rett og slett i musikken. For på fremførelse og den slags er det ingenting å utsette på bandet. Soloene sitter godt, riffene virker gjennomtenkte og det virker ikke som om gutta bare har lagd en demo for moro skyld, men at de faktisk vil et sted med musikken sin.

Vokalisten holder seg til black/growling og jeg synes kanskje ikke det passer til alt på denne demoen. Enkelte plasser passer det, andre ikke. Mer variasjon i det vokale hadde nok ikke vært så dumt.

Ellers er demoen godt variert, både hva angår tempo og musikken generellt. Jeg for min del lar meg altså ikke rive helt med, men jeg tror nok det er mange der ute som kommer til å sette mer pris på dette bandet enn meg

 

For øvrig er fire av låtene på engelsk mens en femføres på norsk. Jeg synes ikke noe av låtene skiller seg særlig ut og etter noen gjennomhøringer har fortsatt ikke noe festet seg til hjernebarken. Men et godt produkt er dette uten tvil. Er du fan av melodiøs Thrash blandet med litt ekstremmetall sjekker du ut dette, sjansen for at du kan like dette er definitivt til stede!