DEAD POETIC – Vices

DEAD POETIC – Vices

Dead Poetic - vices.jpgDead Poetic er med Vices ute med sin tredje skive på fem år. Jeg har aldri hørt om bandet og etter å ha vært gjennom Vices ett par ganger klager jeg ikke. Over å ikke ha hørt om dem altså.

 

De har visstnok spilt noe som kalles Screamo, nå vet ikke jeg hva faen det er for noe, totalt ukjent for meg, men i mine ører er dette rock av kjedelig merke. Tidvis nesten litt hardtslående, men de 14 låtene bandet serverer får sjeldent fram noen gode følelser eller smil hos meg. Det høres rett og slett ut som om det er laget i håp om kommerisellt gjennombrudd. Det låter jo så stuerent som det kan og det er også fengende, men det holder ikke gitt. Det blir for pusete. Når et band ikke klarer å komme opp med bedre saker enn dette skjønner jeg heller ikke hvorfor jeg skal bruke tid på å høre på det. Nei, gi meg noe skikkelig metall!!!