THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS – Olidous Operettas

THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS – Olidous Operettas

  • Rating: 2 / 6

TCME - Olidous.jpgCarcass fortsetter å inspirere, over 15 år etter deres musikalske høydepunkt, noe som er lett å både høre og se på The County Medical Examiners siste verk. Her har ikke bare bandet gjort en ren rip-off av Carcass’ musikk (bare forferdelig dårligere), men også coveret er en ren, om ikke rip-off så i alle fall en slags ”homage”, til coveret på Carcass’ ”Reek Of Putrefaction”. I presseskrivet omtaler dessuten Relapse bandet som medisinstudenter med sans for det makabre. Hmm, hva slags rykter var det som gikk om nettopp Carcass? Og forresten, de namedropper to av Carcass’ skiver i presseskrivet. Her har vi å gjøre med gutter som er flinke til å komme opp med egne ideer. Jaggu!

 

Musikken er ren midtempo grindcore med ditto riff, tempo og vokal. Vokalen veksler mellom mørk gurglevokal og en mer guttural, akkurat slik Carcass gjorde det. Innimellom har også bandet disse melodiøse riffene og soloene, selvfølgelig i Carcass-stil. Nå ble det mye snakk om bandet med stor C her, men slik er det bare. TCME får bare finne seg i det når de tydeligvis ikke klarer å komme opp med noe egenartet. Overhodet ikke en nødvendig utgivelse.