LAMMOTH – Reflections

LAMMOTH – Reflections

  • Rating: Demo / 6

Lammoth - reflections.jpgLammoth kommer fra den Tjekkiske republikk om jeg ikke tar helt feil og består av en dame samt noen menn. Sammen har de dannet bandet Lammoth og laget en demo bestående av hele ni låter. Tekstene er alle små historier og bandet virker veldig inspirert av Lord Of The Rings. Vel, la oss ta for oss musikken.

 

Lammoth spiller vel det som kan kalles smått progressiv metall uten noe som helst spennende å by på. Damen som synger virker ikke så veldig inspirert og det hele låter veldig platt. Lyden er helt forferdelig, spesielt synthlyden. Jeg ser for meg en sliten kjeller, kasio-synth og en dårlig 4-spors opptaker.

Det er ett parti i låten Mirror (At The End) som faktisk ikke er så ille, men det holder ikke til å redde bandets ære, for dette er enkelt og greit en demo som så og si ikke inneholder noe jeg føler for å anbefale videre.

At medlemmene i andet kan å håndtere sine instrumenter e det ingen tvil om, de bare gir meg ikke noe musikalsk sett, verre er det ikke. Bedre lykke neste gang!