DEUS DIABOLUS – The Warrior Of The Setting Sun

DEUS DIABOLUS – The Warrior Of The Setting Sun

Deus Diabolus - warrior.jpgDette tyske bandet er tydeligvis av den oppfatning av at det fortsatt er 1995, om man skal gå ut fra musikken på denne skiva. Her får du ti låter med bedriten symfonisk death/ekstremmetal, av umiskjennelig tysk ”kvalitet”. Det er faen meg ingenting positivt å finne her, etter mine standarder. Fæle riff, fæle melodier, fæle trommer og patetisk vokal. Vokalisten har forresten tatt artistnavnet ”DIO” av alle ting. Han har også skrevet alle tekster, komplett med utallige grammatiske feil. Flere av tekstene skifter også mellom engelsk og tysk, og om dette er fordi at det engelske språket ble en smule for komplisert for den godeste DIO, vites ikke. Men litt latterlig er det åkke som. Skiva er visstnok en konseptskive basert på en novelle kalt ”Ronin”, som jeg har absolutt null lyst til å lese etter å ha slitt meg gjennom denne skiva. Bandet har også to keyboardister av alle ting. Noe jeg ikke skjønner en plett av, for de ”symfoniske” elementene på denne skiva kunne sikkert bestemora DI også ha spilt, kjære leser. Uff, dette er bortkastet tid jeg aldri vil få igjen. Skitband.